BESPIEGELINGEN vanuit mijn referentiekader, reakties op politieke,maatschappelijke en culturele gebeurtenissen ventileren
maandag 15 juni 2015
bespiegelaar's keukengeheimen
Vandaag verplaatst bespiegelaar zich van de tuin met die heerlijke vlierbessenstruik, naar zijn keuken. Daar wordt een beslag gemaakt van bloem, een ei wat lauwe melk en een snufje zout Niet moeilijk en in de koekenpan gebeurt het wonder. De zonnebloemolie wordt verhit een acht vlierbloesemschermen, gedoopt in het beslag worden gefrituurd. Na ongeveer een kwartier komen de schermen als echte beignets uit de pan en worden, bestrooid met poedersuiker op mooie borden geserveerd. Een echte voorjaars traktatie, welke bespiegelaar jullie van harte aanbeveelt..
Een volgende keer, komt er een recept van brandnetels, ook in ruime mate in zijn tuin aanwezig.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten