zondag 16 oktober 2011

een herfstvakantie bij opa en oma


donderdag 13 oktober was ik op weg naar opa en oma.Mijn zusje Ashley ging natuurlijk ook mee. maar haar hondje [channel]was er ook bij voor het eerst.Toen we aankwamen waren opa [albert]en oma[tineke] boodschappen aan het doen.Na een tijdje waren ze er eindelijken toen gingen we snel naar binnen en genoten we nog van de dag!!!!!!!!!!!!!

vrijdag 14 oktober begonnen we met een lekker ontbijt.een uurtje later gingen we naar goch om te zwemmen opa ging voor het eerst in wel 20 jaar zwemmen.
Bij het begin was het nog lekker rustig.toen we weer thuis waren gingen we eten.na het eten gingen we in de tuin een vuurtje maken en we bleven heel lang daar lekker voor zitten.Na het vuurtje gingen we met ze allen naar expeditie robison kijken op de tv.en toen gingen we lekker slapen!!!!!!!!!!!!!!

zaterdag 15 oktober gingen we weer eens lekker ontbijten. De dag begon goed en gezellig.In de middag gingen we even weg naar de albert heyn om eten te kopen en toen we terug kwamen ging iedereen zich klaar maken voor de avond want we gingen uit eten in restaurant met de naam heksenketel.Ook hier was er weer een lekker kampvuurtje

zondag 16 oktober we gingen weer lekker ontbijten.na het eten hadden we besloten om naar het bos te gaan.we gingen naar plasmolen het was een heuvelachtig plekje maar wel leuk.
na het bos gingen we naar het restaurant, lekker voor een ijsje en toen we terug kwamen gingen we voetbal kijken op de eredivisielive en na het eten gingen oma en opa ons scrabbel leren om het straks thuis op de smartphone via WORDFEUD met mijn opa te kunnen spelen.

maandag 17 oktober, mama en papa komen ons weer op halen.Dit waren 5 hele leuke dagen bij oma en opa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen: